Loop jij met jouw hond tegen echte gedragsproblemen aan? Helpt de gewone training niet en loop je samen vast?

Denk hierbij aan agressie naar andere honden of naar mensen, angst en traumabehandeling, blafgedrag, sloopgedrag, niet alleen kunnen zijn en nog veel meer. Dan gaan we samen de gedragstherapie in, zodat jullie band weer wordt hersteld en jullie elkaar beter begrijpen.

Na het invullen van een vragenlijst komt onze eigen gedragstherapeut Hanneke bij u thuis komen om een kennismakingsconsult af te leggen waarin zij het probleemgedrag zal diagnosticeren naar aanleiding van een uitgebreide anamnese om uiteindelijk een therapieplan voor u op maat te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met diverse aspecten zoals uw gezinssituatie en leefomstandigheden, het karakter van u, uw gezin en uiteraard uw hond(en) en eventuele beperkingen of speciale omstandigheden. Ook de aanpak binnen de gedragstherapie is geheel in Maddies style en richt zich op het positief trainen en het belonen van gewenst gedrag.

Uiteraard bieden wij uitgebreide begeleiding tijdens de therapie aan maar ook na het therapie traject staat de deur voor u open. Voor gedragstherapie zijn wij werkzaam in de gehele omgeving van Rijssen-Holten en nog veel meer. Voor het maken van een afspraak of verdere informatie mag je contact met ons op nemen.

De kosten voor gedragstherapie zijn E 105,- incl BTW excl reiskosten 19 cent per kilometer)

Dit bedrag omvat een anamnese gesprek, een digitaal advies inclusief diagnose en stappenplan en een vervolgafspraak om het advies met u door te nemen.


Onze gedragstherapeut is een gediplomeerde gedagstherapeut bij Dogvison. Dit is een volledige HBO opleiding aangesloten bij de Raad van Beheer.
Er is enorm veel wildgroei in de hondenwereld en het is geen beschermd beroep. Kijk of vraag altijd of mensen een echt diploma hiervoor hebben om verder leed te besparen.