Loop jij met jouw hond tegen echte gedragsproblemen aan? Helpt de gewone training niet en loop je samen vast?

Denk hierbij aan agressie naar andere honden of naar mensen, angst en traumabehandeling, blafgedrag, sloopgedrag, niet alleen kunnen zijn en nog veel meer. Dan gaan we samen de gedragstherapie in, zodat jullie band weer wordt hersteld en jullie elkaar beter begrijpen.

Diliana is zelf bezig met de opleiding tot gedragstherapeut.  Ze schiet al aardig op. Tot die tijd helpt Hanneke & Diliana jou om samen met je viervoeter weer op 1 lijn te komen.  

Na het invullen van een vragenlijst komt onze eigen gedragstherapeut Hanneke bij jou thuis om een kennismakingsconsult af te leggen waarin zij het probleemgedrag zal diagnosticeren naar aanleiding van een uitgebreide anamnese om uiteindelijk een therapieplan voor u op maat te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met diverse aspecten zoals uw gezinssituatie en leefomstandigheden, het karakter van jou, jouw gezin en uiteraard jouw hond(en) en eventuele beperkingen of speciale omstandigheden. Ook de aanpak binnen de gedragstherapie is geheel in Maddies style en richt zich op het positief trainen en het belonen van gewenst gedrag.

Uiteraard bieden wij uitgebreide begeleiding tijdens de therapie aan maar ook na het therapie traject staat de deur voor u open. Voor gedragstherapie zijn wij werkzaam in de gehele omgeving van Rijssen-Holten en nog veel meer. Voor het maken van een afspraak of verdere informatie mag je contact met ons op nemen.

Het bedrag dat je investeert  omvat een anamnese gesprek, een digitaal advies inclusief diagnose en stappenplan en een vervolgafspraak om het advies met jou door te nemen. Wat de kosten precies zijn dat kan Hanneke je precies vertellen.


Onze gedragstherapeut is een gediplomeerde gedagstherapeut bij Dogvison. Dit is een volledige HBO opleiding aangesloten bij de Raad van Beheer en bij de NVGH. Dit is de enige officiĆ«le vereniging die gediplomeerde gedragstherapeuten huis vestigt. 
Er is enorm veel wildgroei in de hondenwereld en het is geen beschermd beroep. Kijk of vraag altijd of mensen een echt diploma hiervoor hebben om verder leed te besparen.