Contact.

Telefoonnummer:

We vragen u altijd of u uw gegevens en die van uw hond wil appen. Het kan zijn dat het even duurt voordat u antwoordt krijgt op die app, omdat ik op het kantoor moet zitten om alles goed te regelen en ik ben maar een paar ochtenden in de week op het kantoor. De rest van de tijd ben ik graag buiten ;-) Maar wees gerust u krijgt altijd op tijd antwoord!Emailadres: 

maddieshondenschool@outlook.com

Rekeningnummer: 

NL78 INGB 0005892918


Locaties hondenschool:

Trainingslocaties:

De locatie waar we het meest aanwezig zijn is  Enter

Enter:

Rijssenseweg Enter. Tegenover het bedrijf Rohaan. Je kan de auto parkeren op de carpoolplaats.Holten: ( hier zijn we alleen in uitzonderlijke gevallen)

-Landal, Landuwerweg 17, Holten

-Achterkant Landal: Velddijk. Uitleg: Richtlijn Landuwerweg 17. Dit is de hoofdingang van Landal. (Net iets verder dan het zwembad.) Deze ingang hou je aan je linkerhand, niet inrijden, maar doorrijden! Dan eerste links, doorrijden eerste links. Dan door rijden totdat je aan de linkerkant slagbomen ziet en de vlaggen van Landal. Even parkeren in het gras totdat iemand van het team de slagboom opent of je hebt instructies gekregen hoe je er moet komen.Mijn adres (niet het adres van de hondenschool):

Haarstraat 145

7462 AN  Rijssen

Website Design by Danique Veldscholte. Met de tijd aangepast door Diliana Bruins-Drenth

http://motionsickness.mystrikingly.com/