Puppy socialisatie cursus

Vanaf 9 weken

Hebt u een puppy en wilt u ook het allerbeste voor uw hond?

Kom dan naar onze puppycursus!

Commando’s aanleren kunt u de rest van zijn leven nog, maar uw hond socialiseren kan maar 1 keer en dat is in de puppytijd. Dit is de belangrijkste fase van de hond. In deze fase gaan we zoveel mogelijk aan de slag met alles wat er om uw pup gebeurt. We laten de puppy’s voorzichtig wennen aan geuren, geluiden, mensen, auto’s etc. We richten ons dus vooral op het socialiseren. We laten de pup onze wereld verkennen door middel van habituatie en socialisatie om hem zo te helpen in de belangrijkste fase van zijn leven. Jullie als eigenaar gaan we inzicht geven over hoe een hond leert en hoe hij communiceert met zijn soortgenoten en met ons. Het doel is om samen te leren en een leuke puppy tijd te hebben.

In de cursus zitten een aantal praktijk lessen. We gaan met de pup naar een dierenwinkel, het station en naar een parkeergarage, deze praktijklessen zijn tevens instroom lessen, zodat een (nieuwe) eigenaar met zijn nieuwe pup direct aan de slag kan. We trainen altijd op het eigen niveau van de hond.

Tijdens de lessen gaan we ook alvast een aantal oefeningen doen. We gaan aan de slag met de zit, af, plat, kom hier en maken we een beginnetje om netjes aan de lijn leren wandelen en we gaan werken aan een fijne vertrouwensband tussen pup en eigenaar.

Zodat u en uw hond een hondenleven lang plezier van elkaar hebben.

Want zeg u nu zelf… wie wil er nu niet een trouwe, fijne viervoeter?!

10 lessen voor €100 euro