Hondenuitlaatservice Nijverdal, Rijssen en Hellendoorn.

Bent u dringend op zoek naar iemand die op een verantwoorde en liefdevolle manier uw hond uitlaat? Heeft uw hond zoveel energie dat hij of zij extra beweging nodig heeft of misschien moet u overwerken en heeft u geen tijd om uw hond uit te laten? Dan bent u hier op de juiste plaats. Ik heb er tijd voor gemaakt. Ik laat met veel plezier uw hond uit of het nu regent of sneeuwt!

De groepswandeling duurt zeker een uur. Uw hond is uiteraard langer van huis in verband met het ophalen en wegbrengen. Er wordt per dag 1 wandeling gelopen. Deze wandeling valt plaats tussen 11:00 en 12:00. Je hond wordt eerder opgehaald en is later thuis. Dit i.v.m. de reistijd. Mijn werk gebied is Rijssen, Nijverdal en Hellendoorn.

Maddies heeft beschikking over een groot omheind veld! Met 2 meter hoge omheining en een stuk bos waar honden lekker in kunnen rennen en zomers staan we daar lekker koel. 

Uw hond wordt vervoerd met onze speciaal daarvoor ingerichte bus. De bus is voorzien van gescheiden verblijven en elk verblijf is voorzien van een antislipvloer. Ook is de bus voorzien van airco en een ventilatiesysteem. Uiteraard is er in de bus een EHBO kist en een brandblusser aanwezig. Tevens zijn de nodige EHBO diploma's op zak.

Er is altijd water voor de honden. Heeft het heel hard geregend, dan beschik ik over schone handdoeken waarmee ik uw hond zo goed mogelijk afdroog en moddervrij maak.  Uiteraard is de bedoeling dat de honden het zo leuk mogelijk hebben en ik geloof dat ik onderstussen mijn sporen wel verdiend heb om ook daadwerkelijk te zien of de honden aan het spelen zijn of dat ze hele andere dingen aan het doen zijn! Is het gedrag van hond hinderlijk voor een andere hond, dan zal ik dit onderbreken. Voordat uw hond de eerste keer mee gaat, maak ik een afspraak met u ter kennismaking. Ik kan dan uw hond leren kennen en andersom. Bovendien kunt u daardoor uzelf ervan overtuigen dat uw hond in goede handen zal zijn. Als u niet thuis bent wanneer ik uw hond ophaal, dan heb ik uw huissleutel nodig. Ik werk met een sleutelcontract. Voor de groepswandeling moet uw hond sociaal zijn! Zodat de honden lekker hun gang kunnen gang en veilig kunnen spelen.

Als een hond 'vervelend' gedrag vertoond, reu of teef, overleg ik met de eigenaar wat de mogelijkheden zijn. Als ik het niet vertrouw dan mag de hond niet meer mee.

Pups en oudere honden zijn welkom. Ik heb de mogelijkheid om de honden in aparte velden te zetten, ze kunnen rustig hun gang gaan daar. Ik heb goed zicht op de velden! Maximaal neem ik 10 honden per dag mee.

Tarieven: 

5 ritten kaart is €60 euro 

10 rittenkaart is €110 euro      


Hondenuitlaatservice Nijverdal.  

Hondenuitlaatservice Hellendoorn

Hondenuitlaatservice Rijssen