Bent u dringend op zoek naar iemand die op een verantwoorde en liefdevolle manier uw hond uitlaat? Heeft uw hond zoveel energie dat hij of zij extra beweging nodig heeft of misschien moet u overwerken en heeft u geen tijd om uw hond uit te laten? Dan bent u hier op de juiste plaats. Ik heb er tijd voor gemaakt. Ik laat met veel plezier uw hond uit of het nu regent of sneeuwt!

De groepswandeling duurt zeker een uur. Uw hond is uiteraard langer van huis in verband met het ophalen en wegbrengen. Er wordt per dag 1 wandeling gelopen. Deze wandeling valt plaats tussen 11:00 en 12:00. Je hond wordt eerder opgehaald en is later thuis. Dit i.v.m. de reistijd. Mijn werk gebied is Rijssen, Nijverdal en Hellendoorn.

                       

Maddies heeft beschikking over een groot omheind veld! Met 2 meter hoge omheining en een stuk bos waar honden lekker in kunnen rennen en zomers staan we daar lekker koel. 

 

 

Uw hond wordt vervoerd met onze speciaal daarvoor ingerichte bus. De bus is voorzien van gescheiden verblijven en elk verblijf is voorzien van een antislipvloer. Ook is de bus voorzien van airco en een ventilatiesysteem. Uiteraard is er in de bus een EHBO kist en een brandblusser aanwezig. Tevens zijn de nodige EHBO diploma's op zak
Na het spelen en rennen geef ik de honden gelegenheid tot het drinken van water. Heeft het heel hard geregend, dan beschik ik over schone handdoeken waarmee ik uw hond zo goed mogelijk afdroog en moddervrij maak.  
 
 
 


Voordat uw hond de eerste keer mee gaat, maak ik een afspraak met u ter kennismaking. Ik kan dan uw hond leren kennen en andersom. Bovendien kunt u daardoor uzelf ervan overtuigen dat uw hond in goede handen zal zijn. Als u niet thuis bent wanneer ik uw hond ophaal, dan heb ik uw huissleutel nodig. Ik werk met een sleutelcontract. Voor de groepswandeling moet uw hond sociaal zijn! Zodat de honden lekker hun gang kunnen gang en veilig kunnen spelen.

Ik pas op met intacte reuen. In een groep werkt het toch anders dan dat je een andere intacte reu in het bos passeert. Ik wil boven alles de veiligheid in de groep waarborgen. Daarbij wil ik de spanningen in de groep vermijden. Als een hond vervelend gedrag vertoond, reu of teef, overleg ik met de eigenaar wat handig en haalbaar is.

Pups en oudere honden zijn ook welkom. Ik heb de mogelijkheid om de honden in aparte velden te zetten, ze rustig hun gang kunnen gaan. Uiteraard heb ik een goed zicht op de velden! De wandeling wordt gelopen van 11:00 tot 12:00. Uiteraard kan hier van worden afgeweken i.v.m. onvoorziene omstandigheden.

Tarieven: 5 ritten kaart is 45 euro en 10 rittenkaart is 90 euro         

                   

                 

 

Voor een vakantieopvang in huiselijke kring of een goede kennel verwijs ik u door naar:

www.dewolligegrasmachines.nl

www.kynocoaching.nl 

www.123website.nl/dierenhotelmarkvelde 

Hondenoppas in huiselijke kring Nicole in Nijverdal. Telefoonnummer: 0548-618509.

 

-Voor een goede hondenschool verwijs ik u door naar www.dogwise.nl en www.waggytail.nl

-Voor een vakbekwaam dierenarts verwijs ik u door naar www.dierenartsenpraktijkriessen.nl

-Voor reparaties aan halsbanden/riemen verwijs ik u door naar www.schoenmakerij-jandrenth.nl