Welkom op onze site. Op deze site staat informatie op over de hondenuitlaatservice en over psychosociaal hulphond begeleider. 

 

 

De uitlaatservice:

Wij rijden met de hondenuitlaatservice in Rijssen, Nijverdal en Hellendoorn. 

Voor mensen die werken, ziek zijn of niet de tijd hebben om hun hond een fikse en leuke wandeling te bezorgen. Deze wandeling is voor tussen de middag gepland. Maddies heeft beschikking over een groot omheind veld! 2 meter hoge omheining.

Met een stuk bos waar we in de zomer koel kunnen staan, bestaande uit 2 verschillende velden. Dit betekent dat ze veilig kunnen rennen, spelen of snuffelen. Ook voor oudere honden en pups. De bus is veilig verdeeld in hokken en heeft een airconditioning. Zie pagina hondenuitlaatservice voor meer informatie.

Maddies hondenuitlaatservice, voor uitgelaten honden!

                                                   


 

Psychosociaal hulphond begeleider:

Ik heb o.a. de opleiding psychosociaal hulphond begeleider gedaan en heb ik 2 gecertificeerde hulphonden die ik in kan zetten en pup die ik aan het opleiden ben tot hulphond.

Met mijn honden ga ik naar bejaarden -en gehandicapten te huizen, scholen e.d. om daar te ondersteunen. Ook is het mogelijk om een een coachsessie te volgen. Voor meer informatie kijk u rustig verder op deze site. Vragen? Neem dan gerust contact op! Ik help u graag verder.