NIEUWS

 

 

Vakantie

Ik heb vakantie vanaf 4 augustus tot en met 25 augustus. Fijne zomer voor iedereen.

 

 

 

 

13 juli

Al vele bezoeken met mijn therapiehonden mogen afleggen. Bij allerlei verschillende instellingen en doelgroepen. Vandaag mochten Jax en ik op bezoek bij een basisschool in Nijverdal. 

 

 

 

20-3-2017

Per augustus 2016 ben ik als instructeur bij Waggytail gaan werken. Ik verzorg daar met ontzettend veel plezier de mantrail lessen. Voor meer info kijk op Waggytail.nl

 

 

                                               

1-11-2016

Maddies bestaat vandaag 5 jaar. Wat een mijlpaal. 1-11-2011 heb ik samen met nog iemand Maddies opgestart. Daarom heet het ook Maddies. We hadden onze namen samen gevoegd. Na 5 maanden stopte ze ermee en heb ik er voor gekozen om verder te gaan.

De eerste 2 jaar waren niet makkelijk want je moet echt je klantenkring opbouwen. Je komt bij mensen in hun huis en neemt hun lieve hondje mee. Beste verantwoordelijkheid heb je dan en mensen horen in dit vak graag van een ander dat het goed is. Nu 5 jaar later moet ik vaker nee dan ja zeggen ,wat ook niet leuk is, maar ik had het niet kunnen dromen.

Nog steeds rij ik elke dag met veel plezier de honden naar 'mijn' omheinde veld.

Bijna 3 jaar werk ik nu als kynologisch instructeur bij Dogwise. Ook dit had ik nooit kunnen dromen, ik voor de 'klas' maar wat leuk werk is dit.

Daarnaast heb ik vorig jaar Maddies Missie opgestart. Daar ben ik ook ontzettend trots op en ik weet dat ik op dat gebied nog veel te leren heb, maar ik doe het met zoveel plezier en liefde, dat ook dat goed komt. Er staat alweer een opleiding gepland en zo blijf ik hopelijk me altijd ontwikkelen zolang mijn lichaam dit toelaat. Er weten maar weinig klanten dat ik reuma heb en misschien is dit dan het moment om daar toch open over te zijn. Voor eventueel begrip in de toekomst. Het is niet altijd even eenvoudig omdat je hoofd en lichaam 2 verschillende dingen willen.
Maar je snapt natuurlijk wel dat ik met zulke baantjes het ongelooflijk heb getroffen.

Dan is daar Annerieke nog. Die heeft me een behoorlijk tijd geholpen op de donderdag. Helaas vertelde ze me dat ze gaat stoppen bij Maddies want ze heeft een vaste baan en een opleiding aangeboden gekregen in de zorg. Beter kan je het niet hebben toch?! Gefeliciteerd, het is je van harte gegund!!
Voor de mensen op de donderdag, ik laat jullie nog weten hoe dit opgepakt wordt.

Ontzettend bedankt voor het vertrouwen in Maddies.
Groetjes Diliana Bruins-Drenth

(Alle honden krijgen deze week in de bus een lekker koekje)

 

 


10-6-2016

De vakanties komen erweer aan. Willen jullie mij doorgeven wanneer je op vakantie gaat? Zelf heb ik vakantie van 30 juli tot en met 23 aug. Dit is 2 dagen langer. De maandag en dinsdag na de bouwvak ben ik ook nog weg. 


 

16-4-2016

Maddies Missie

Vandaag mocht ik samen met hulphond Senna naar een gehandicapten verzorgingstehuis. Ontzettend mooi op te zien hoe er ministapjes gemaakt werden.  


 2-4-2016

 Sinds vandaag ben ik een gecertificeerd begeleider pschychosociaal hulphond. Hiervoor heb ik de opleding bij Hond van Pavlov gevolgd. Samen met mijn 2 eigen honden (Senna en Snow de 2 linkse honden) die hiervoor ook speciaal gecertificeerd zijn. Naast de uitlaatservice gaat ik hier ook mee bezig. Als je hierover meer wilt weten ga dan naar de de pagina's  psychosociaal hulphond en therapiehonden. Heb je nog vragen dan mag je altijd mailen of bellen.

 2-3-2016

Yari en Yenka overleden dit jaar. 2 kanjers kwijt. Yari is net 1 jaar geworden. Hij had een uitgedroogde maiskolf op gegeten en dat is blijven steken in zijn darmen. Veel te vroeg. De baasjes hebben gevochten om hem in leven te houden. Het mocht helaas niet baten.

Lieve Yenka was helaas helemaal verkankerd. Ze ging elke dag met me mee. Tot aan de laatste dag, ik mis haar ontzettend. Ze is 9 jaar geworden.  

18-12-2015

Opleding Neuswerk module 2 ook gehaald. Ontzettend blij mee. Officieel dus nu ook Neuswerk instructeur 1&2

 

15-4-2015

De volgende data's ben ik vrij

27 april koningsdag

5 mei (nationale feestdag)

14 en 15 mei (hemelvaart)

24 en 25 mei (pinksteren)

Bouwvak vakantie week 30,31 en 32

Opleiding Neuswerk deel 2, 18 september, 16 oktober, 13- en 27 november

Kerstvakantie week 52 en 53

 

 

22-1-2015

Missie geslaagd! 

Baasjes van Lana hadden mij gevraagd of ik Lana een aantal keer mee wilde nemen met de uitlaat, omdat Lana erg bang voor andere honden was. Nu is Lana 10 keer met mij meegeweest en ze merken dat het met Lana een stuk beter gaat en niet direct de benen neemt als er een andere hond aankomt. Dit betekent dan ook dat ik weer afscheid moest nemen van haar. Tja...dat hoort er ook bij.  (Dank je wel baasjes voor de lekkere chocolaatjes :-) )

 

 

 

7-1-2015

Verhuisd van veld!

Ik heb een compleet nieuw veld waar ik ontzettend blij mee ben. De omheining is 2 meter hoog! Er zit een stukje bos bij waar de honden lekker kunnen rennen en zomers staan we daar koel. Ik ga het bos snoeien zodat er geen uitstekende takken zijn en het een veilige speelplaats wordt voor de honden.

  

  

 

 

6-11-2014

Dit is Ridgeneus Lana. Ontzettend lief en zacht meisje. Lana gaat voorlopig  met mij mee, want ze vind andere honden een beetje eng en we hopen als ze vaker met de groep meegaat, ze de honden beter leert kennen en zo weet dat ze niet bang hoeft te zijn. Vandaag ging ze voor het eerst mee en ging heel goed. 

 

 

 1-11-2014

Ik kreeg vandaag het goede nieuws dat ik geslaagd ben voor de opleiding 'Neuswerk' module 1. Buiten dat ik mijn gewone instructeurs diploma heb, ben ik nu ook 'Neuswerk' instructeur. 

 

 

 

Opleiding Neuswerk 

12 september, 26 september, 3 oktober en 17 oktober is er helaas geen uitlaatservice/vakantiezorg/opvang mogelijk. Ik ga de opleiding Neuswerk volgen om nog meer kennis te vergaren over de hondenneus en het tevens te kunnen toepassen.

 

 

 

18-5-2014

Er is geen uitlaat, opvang en/of dierverzorging mogelijk in week 30, 31 en 32 in verband met de bouwvakvakantie. 


 


06-01-2014

Helaas hebben de baasjes van Luca op oudjaarsdag afscheid moeten nemen van hem. Hij mocht 12 jaar worden en was enorme lieve en makkelijk hond. Voor Joke en Hans veel sterkte met het verlies.13-12-2013

Om nog meer ervaring op te doen en om de hondenwereld ook eens van een andere kant te bekijken ga ik ook aan de slag bij hondenschool Dogwise. Het is een hele leuke uitdaging, maar die ga ik graag aan!

  

 

 

6-5-2013

Dit is Yenka. Ze is een lieve combinatie van een Flatcoat retriever/berner sennen teefje. Yenka is een makkelijke en lieve hond. Ze is heel blij als je haar ophaalt en snuffelt het liefts het hele veld door. Ze rent ook graag achter de bal aan, zolang ik die maar niet te ver weg gooi. Yenka gaat 5 dagen in de week mee.