De dekking van Maijuri x Chewy staat gepland aan het einde van 2019.
Duimen draaien!
Klik op de foto's om naar de websites van de fokkers te gaan.

Links: Zippenzo Outlander "Maijuri." Rechts: Lunarlites King of the Castle "Cash" 

‚ÄčSunset LTD Awesome Painted Chewbacca "Chewy

In de zomer van 2018 is Maijuri aangekeurd door de vereninging in Zwitserland. Er wordt gefokt volgens de regels van de ASCS.

Oma Zipp met haar kinderen kennen we natuurlijk al: Rollo, Max, Mr. Neal, Joppe, Wizard, Maijuri, Beau en Brianne. Allemaal prachtige honden die het goed doen in de sport -en thuis situatie.

Dit nest hebben we vanaf dag 1 mee mogen maken en dit kwam omdat collega Hanneke interesse had in een pupje uit dit nest. Uiteindelijk mocht ze Mr. Neal mee naar huis nemen. Hier heeft ze een gouden hond aan. In de zomer van 2018 mochten we 4 weken op hem passen en konden we zo echt kennis maken met hem en het fenomeen "werklijn". Hierdoor zijn we nog meer overtuigd geraakt dat dit is wat we willen

Met de fokker van het nest Zipp x Ilay hebben we regelmatig contact. Brenda en wij (Roelof en ik) komen elkaar natuurlijk regelmatig tegen op de frisbee lessen/wedstrijden en buiten dat hebben regelmatig contact betreffende dit nest en alles wat erbij komt kijken. Voor haar is het natuurlijk ontzettend leuk dat er een 'klein pup" terug komt naar Nederland en voor ons is het prettig om te leunen op de kennis van een fokker en het is bovendien altijd gezellig!


Zipp

Zipp

De fokker van het nest Maijuri x Chewy (Sandra) betrekt ons enorm bij dit nest. Er is een stroom van apjes en foto's richting onze kant ontstaan, om ons op die manier mee te laten genieten wat er allemaal gebeurt in Zwitserland betreffende het toekomstige nest en alles wat erbij komt kijken. Hier beleven we enorm veel plezier aan. Ze zijn ons komen opzoeken toen wij in Zwitserland op vakantie waren samen met Maijuri. Dat vonden we super leuk en konden we weer even bijkletsen. Cash en Maijuri hebben heerlijk samen gespeeld en gezwommen.

De volgende stap is het wachten op de loopsheid van Maijuri. Het vermoeden is dat ze midden oktober loops wordt. Vanaf daar wordt het heel spannend en vooral heel leuk. Als het allemaal gaat zoals we hopen gaan we volgend jaar een aantal keer richting Zwitserland om de pupjes te leren kennen. We hebben de eerste keuze uit het nest, en die keuze moet de beste zijn. We doen het niet voor minder. 

Ook met opa Ilay hebben we kennisgemaakt. Een ontzettende mooie, lieve reu. Deze woont bij Sandra in Zwitserland.


Ilay

Maijuri en Cash in Zwitserland augustus 2019

Diliana en Zipp. Summer league 2019

met ons WDDT nummer 29 van de 124 teams

Persoonlijke score met Zipp. Nummer 297 op de lijst met 2000 deelnemers met 98.5 punten

Roelof en Neal. Summer league 2019

Met ons WDDT 29sta geworden van de 124 teams

184 op de lijst met 2000 deelnemers met een score van 109 punten